Har du
Har du brug for hjælp?

Bemærk: Vi har ikke direkte salg til private.

Ring til os, så hjælper vi dig med at finde din nærmeste forhandler.

Kundeservice:

Tlf: +45 98 23 60 88

Fax: +45 98 23 61 44

info@scantool-group.dk

 

Åbningstider:

Man-Tor: 8.00 - 16.15

Fre: 8.00 - 15.00

KEF-Motor A/S
Driftssikre, slidstærke og solide slibe- og poleringsmaskiner i mange varianter.
KEF-Motor A/S
KEF-Motor bygger på mange års erfaring, viden og gedigent håndværk. Vi har et stort sortiment af driftssikre, slidstærke og solide slibe- og poleringsmaskiner i mange varianter.

Produktfokus

SLIBETTE – solid bænksliber, produceret i Danmark

KEF SLIBETTE bænkslibere er resultatet af mere end 100 års erfaring med udvikling og produktion af bænkslibere af høj kvalitet. KEF SLIBETTE er en veludviklet og stabil bænkslibemaskine. Der er fem års garanti for motoren, når du køber en maskine med en KEF-motor.

Den kraftige motor er udviklet og produceret på vores fabrik i Brovst, Danmark, er fuldstændig lukket med solidt dimensioneret statorhus og skærme, og derfor også beskyttet mod støv og snavs.

Bænksliberens slanke krop kombineret med den optimale afstand mellem slibeskiverne giver masser af plads til slibning på begge hjul samtidig. De velafbalancerede slibeskiver er direkte monteret på motorakslen, som også er nøjagtigt afbalanceret, og sikrer derfor en maskine med et lavt støj- og vibrationsniveau. Denne bænksliber kan køre kontinuerligt uden kølestop.

SLIBETTE bænksliber har et solidt og justerbart slibeanlæg, afbryder med separat nødstop samt store og justerbare øjenværn for den bedste beskyttelse, når du arbejder med maskinen.

SLIBETTE bænksliber opfylder alle kvalitetskrav og sikkerhedskrav og har tilmed store lukkede stålskærme for optimal sikkerhed i tilfælde af at slibesten springer.

For mere information – se vores store udvalg af bænkslibere her på siden.

megaphone

Nyheder fra Scantool Group

Læs de seneste nyheder fra Scantool Group

Læs mere
megaphone

Kommende messer

Se hvilken messe Scantool Group er på næste gang

Læs mere